Pennen

Luxe schrijfwaren van de merken Parker, Cross, Visconti, Diplomat, Waterman, Platignum en Franklin Covey. Designleder.nl graveert alle metalen pennen en Platignum pennen gratis. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling, dan nemen wij daarover contact met u op.

Pennen Er zijn 111 producten

Subcategorieën

 • Parker pennen

  Het beroemde pennenmerk Parker is in 1888 opgericht in de Verenigde Staten. Bekende ontwerpen van Parker zijn de Duofold, Sonnet, Vector en natuurlijk de Jotter.

 • Waterman pennen

  Waterman is de op een na grootste vulpennenfabrikant ter wereld. Het bedrijf opgericht in 1883 maakte de eerste praktisch bruikbare vulpen en is een van de weinige oorspronkelijke pennenbedrijven die vandaag de dag nog bestaan en nog altijd zeer toonaangevende pennen maakt.

 • Cross pennen

  Cross is vandaag de dag de pennenleverancier met de meest innovatieve designs. Met de Cross Edge heeft het merk een nieuwe standaard geintroduceerd, bijzonder design met ultiem schrijfcomfort.

 • Franklin Covey pennen

  Franklin Covey is het voordelige ondermerk van het gerenommeerde pennenmerk Cross. Regelmatig hebben we scherper aanbiedingen met Franklin Covey pennen.

 • Visconti pennen

  De naam Visconti is sinds de oprichting in 1988 door Dante DelVechio synoniem met indrukwekkend design en groot schrijfcomfort. We zijn trots bij Designleder.nl dit merk te kunnen voeren en zoals u gewend bent met een concurrerende prijs en zonder verzendkosten. Alle Visconti pennen worden natuurlijk geleverd in een luxe geschenkdoos.

 • Platignum pennen

  Pennen van het Britse merk Platignum uit Londen. De schrijfinstrumenten van Platignum worden gekenmerkt door heldere, vrolijke kleuren en geweldig schrijfcomfort. Ze zijn geliefd bij jong en oud.

 • Stylus pennen

  Styluspennen van onder andere de merken Cross en Franklin Covey. Met en zonder ballpoint. U kunt natuurlijk ook komen kijken bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp. De pennenspecialist voor Amsterdam en omgeving.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 111 items