Privacy beleid designleder.nl

designleder.nl houdt uw privégegevens privé.
designleder.nl doet er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. designleder.nl is van mening dat de beveiliging van designleder.nl van goed niveau is én blijft.  Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
Wij gebruiken uw e-mailadres slechts éénmalig om uw bestelling af te ronden.
Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming.

Als u geen berichten meer wilt ontvangen van designleder.nl, dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@boekhandeljaspers.nl of door deze optie uit te vinken in uw persoonlijke profiel. Wij sturen u dan geen mailings meer.

Als u een bestelling plaatst bij designleder.nl, kunnen wij de volgende gegevens van u vragen:

Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken wij om de bezorging van uw product  correct af te handelen.
Uw e-mailadres, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
Betalingsinformatie, zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer. Dit gebruiken wij om uw bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie . Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het de informatie verwijderd.

Net als alle webshops houden wij bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van designleder.nl worden gebruikt. Zo kunnen wij onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.


Verwijderen of wijzigen van gegevens:

Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat designleder.nl uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dient u hiertoe dan een verzoek in per post of email. U kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen:

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en designleder.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.